Дигитално решение за водење на адвокатски канцеларии.

Со е-Адвокат ќе се овозможи дигитализација на сите процеси кои се користат во вашата канцеларија, со што ќе се зголеми ефикасноста и прегледноста при работа. Во секој момент имате ќе иамте пристап до сите предмети.

Контактирајте не

Што нудиме ние?

Откријте повеќе можности

Дигитализација

Комплетна дигитализација на работните процеси во адвокатски канцеларии.

Документи

Автоматско генерирање на сите документи базирни на темплејти: тужби, изјави за застапување, трошковник ...

Напредно пребарување

Напредно пребарување во документи по содржина и катерорија на документи.

Адвокатскиот роковник

Интегриран адвокатски роковник со повеќе типови на потсетници, со кој имате преглед на сите активности за сите предмети.

Заштита на податоци

Чување на документите на ISO 27001 сертифицирана околина, која овозможува највисок степен на безбедност.

Повеќе јазична подршка

Подршка на македонски и албански јазик.

За нас

Кој сме ние

Решението Е-Адвокат е изработено од Маркант Софтвер од Скопје, чии развоен тим е составен од искусни девелопери. Решението е развиено во соработка со повеќе искусни адвокати со цел да се имплементираат алатки кои во целост ќе ги задоволат потребите на адвокатите при нивното работење.
Проектот е поддржан од Фондот за иновации и технолошки развој.